NCI Translation Center

Posted on Posted in Testimonials

Als KMO met 12 interne en een heleboel externe freelance medewerkers, zochten we een flexibele, schaalbare IT infrastructuur, die toegang verschaft aan al onze medewerkers & klanten tot onze business software, en waarmee we snel en betrouwbaar de vele documenten die we verwerken kunnen opslaan – dit alles zonder een hoge initiële investering in hardware te moeten doen.

 

ITbrouwerij zat onmiddellijk op dezelfde golflengte, en stelde een hybride oplossing voor – email, virtuele servers & backup in the cloud, en een performante file server on premise – en leverde deze binnen budget én tijd! Ze zorgen voor een infrastructuur die niet alleen goed werkt, maar die je ook goed begrijpt – documentatie, korte opleidingen en een deskundig antwoord op je vragen maken deel uit van hun service.

By Bart Decadt, IT & Language Consultant at ncitranslation.com