Blog

3 Jaar geleden vertrok ik op avontuur

3 jaar geleden vertrok ik op een avontuur. Enthousiast om te werken in een tech start-up, trad ik toe tot het Cloudalize team. We hielden ontelbare brainstorm sessies, we pitchten ons idee bij investeerders in België maar ook aan de andere kant van de oceaan, we deden markt onderzoek, we recruteerden onze eerste developers & engineers, we ontwikkelden een prototype, we bouwden een customer success team, … om uiteindelijk heel fier het MyGDaaS platform te lanceren.

Mijn beste herinnering van dit avontuur? Onze eerste trip naar Silicon Valley, wat een spannende en inspirerende omgeving!

Het MyGDaaS platform is online en dus transformeert Cloudalize naar een nieuw hoofdstuk: de organisatie laten groeien, liefst wereldwijd. Ondertussen heb ik mijn reis bij Cloudalize afgerond en wens ik hen het allerbeste in hun nieuwe hoofdstuk.

Originele post